Voorzieningen

Om uw bezoek comfortabeler te maken, beschikt Nooderhart Revalidatie & MS over een aantal voorzieningen:

Ontmoetingsruimte

De ontmoetingsruimte vormt een aangenaam decor om een babbeltje te slaan, samen een spelletje te spelen, TV te kijken of in alle rust wat te lezen. Deze ruimte is iedere dag doorlopend geopend van  8 uur ’s morgens tot 20 uur ’s avonds.

Elke namiddag is er bediening in de ontmoetingsruimte. Op dat moment is er een gevarieerd aanbod van dranken, voeding en andere producten tegen democratische prijzen.

Rolstoelen

In de inkomhal staan rolstoelen. U kunt ze gebruiken met een muntstuk van 1 euro.

Bosrijke omgeving

Noorderhart Revalidatie & MS is gelegen in een bosrijke omgeving. U kunt er, samen met uw bezoek, aangenaam vertoeven en wandelen. Zo vindt u er:

  • een revalidatietuin (bloemen- en planten) en een revalidatie oefen- en sportpark (trappen, hellingen, alle mogelijke ondergronden).
  • een dierenpark waar u ezels, konijntjes, varkens, geitjes, ganzen en eenden, ... kunt observeren en aaien.
  • een rolstoelvriendelijke belevingspad 'Wandelen met Wielen'. Tijdens de wandeling van 2 km (blauwe route) passeert u een vlinder- en insectenvriendelijke pluktuin met bessen, noten en vruchten, talrijke zitbanken, een picknicktafel met plaats voor rolstoelen en een natuurlijk speelweefsel met boomstammen en stappalen waardoor het pad ook aantrekkelijk is voor de jongste bezoekers.