Dr. Verschuere Laura Arts fysische geneeskunde & revalidatie
Geconventioneerd

Geconventioneerd

Geconventioneerde artsen (code C) aanvaarden de tariefovereenkomst tussen artsen en ziekenfondsen en houden zich aan de officiële tarieven. Zij kunnen enkel supplementen aanrekenen in een eenpersoonskamer.

Meer over supplementen en conventiestatus
Revalidatie & MS
Medisch secretariaat
 • Contact 011 809 112
  011 649 889
  Maandag 8:00 - 16:30
  Dinsdag 8:00 - 16:30
  Woensdag 8:00 - 16:30
  Donderdag 8:00 - 16:30
  Vrijdag 8:00 - 16:30
  Zaterdag gesloten
  Zondag gesloten

Raadplegingsuren

ma di wo do vr za zo
Voormiddag
Namiddag
Avond
Mariaziekenhuis
Revalidatie & MS

Biografie

Dr. Laura Verschuere studeerde af als basisarts aan de Universiteit van Gent in 2018 en startte haar specialisatie in de Fysische Geneeskunde en Revalidatie in het UZ Gent. Tijdens deze specialisatie-opleiding kreeg zij de smaak voor revalidatie bij Niet-Aangeboren Hersenletsels (NAH) te pakken door stages op de NAH-afdeling van UZ Gent en AZ Sint-Jan Brugge. Eind 2023 behaalde ze haar erkenning als specialist in de Fysische Geneeskunde en Revalidatie. 

Dr. Verschuere heeft een specifieke interesse voor de (neuro)revalidatie, mede door haar vrijwilligerswerk bij VZW Anvasport. Deze organisatie probeert verschillende sporten zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen met een beperking met onder andere aangepaste ski-kampen, fietstochten en adventure-weekends.
Ze hoopt dan ook zo veel mogelijk patiënten te kunnen aanmoedigen om aan (een al dan niet aangepaste vorm van) sport te doen. 

Dr. Verschuere hecht veel waarde aan multidisciplinair overleg en een open en empathische communicatie naar zowel mede-hulpverleners, patiënten alsook hun nabije omgeving/familie.