Welkom op onze nieuwe website!

13 september 2021

 
Het voormalige Mariaziekenhuis en het Revalidatie & MS centrum kreeg vorig jaar niet alleen een nieuwe huisstijl maar ook een overkoepelende nieuwe naam: Noorderhart. Achter de schermen werd hard gewerkt aan een gloednieuwe website. 

www.noorderhart.be is een geïntegreerde website waar zowel patiënten van Noorderhart Mariaziekenhuis als van Noorderhart Revalidatie & MS snel informatie kunnen vinden. 
 
Hans Ramaekers, algemeen directeur: “Wij zijn trots dat wij vandaag een nieuwe, frisse en moderne website kunnen voorstellen. We hebben gestreefd naar een duidelijke, toegankelijke en laagdrempelige website waar iedere bezoeker snel en gemakkelijk alle relevante info terugvindt. Zo werd er nagedacht over een logische en eenvoudige navigatie en werden alle teksten geactualiseerd. Daarnaast is onze nieuwe website responsive. Dit betekent dat hij volledig aangepast is aan het gebruik op zowel een traditionele computer als op een tablet of smartphone. Maar liefst 60% van onze bezoekers bekijkt onze website via een smartphone.”

De nieuwe website van Noorderhart heeft een gezamenlijke startpagina en enkele overkoepelende thema’s voor beide erkenningen. Daarnaast heeft zowel Noorderhart Mariaziekenhuis als Noorderhart Revalidatie & MS zijn eigen deelsite. 

“Op de startpagina van www.noorderhart.be vind je de belangrijkste contactgegevens, het nieuws, een activiteitenkalender en een aantal hoofdpunten waar we graag de aandacht op vestigen. In de overkoepelende navigatie kan je onder meer terecht voor informatie over onze kwaliteitszorg, vind je onze vacatures terug of kan je meer over Noorderhart zelf lezen. Op de deelsites van Noorderhart Mariaziekenhuis en Noorderhart Revalidatie & MS vind je een overzicht van de meeste gebruikte linken voor patiënten, bezoekers en professionals. Ook daar vind je enkele hoofdpunten per erkenning terug en een aparte activiteitenkalender. 
Onze website blijft  een project dat altijd leeft. Er zullen dus regelmatig vernieuwingen en verbeteringen plaatsvinden. In de komende maanden worden er ook nieuwe informatiepagina’s, brochures, foto’s en filmpjes toegevoegd.”
alsdus Hans Ramaekers.

Geef je mening!

Heb je ideeën voor toevoegingen of verbeteringen? Vind je iets niet terug of zie je iets dat niet klopt? Of deel je graag je mening? We zijn benieuwd naar wat je ervan vindt! Laat het ons weten via communicatie@noorderhart.be